Další sezóna je opět tady!
Cibule lahůdková s natí
Charakteristická je nasládlejší a ne tolik ostrá chuť jako u kuchyňské cibule. V kuchyni má široké využití. Nakrájená na kolečka je vynikající třeba na chlebu s máslem. Můžeme ji ale přidávat i do pokrmů teplé kuchyně (špagety s jarní cibulkou, upravované na sladkokyselo). Dokonce se dá i marinovat. Použijeme ji i všude tam, kde běžně přidáváme pórek. Fantazii se meze nekladou a jemná chuť cibulky dodá mnoha jídlům na skvělé chuti.
Lahůdkovou cibulku skladujeme v chladničce, kde vydrží čerstvá asi pět dní.
Předpokládaná dostupnost z naší farmy:
01 |
02 |
03 |
04 |
05 |
06 |
07 |
08 |
09 |
10 |
11 |
12 |
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |
xxx |
xx- |
--- |
--- |
--- |
--- |
--- |