Jaro a první jarní zelenina!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Hlávkový salát s ovocem
- Dušený hlávkový salát s koprem
- Fenyklový salát s pomeranči
- Kapustový slaný koláč
- Šalvějové krutony
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)
- Rychlá minestronka
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Kapusta s oříšky
- Závin s náplní pomerančů, jablek a meduňky
- Zapečená dýně s jablky
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Fenykl zapečený se smetanou
- Okurkový salát s jogurtem a koprem
- Špenátové noky se šalvějovým máslem
- Salát z červené řepy a zelí s křenem
- Těstoviny po toskánku s černou kapustou
- Fazolky po provensálsku