Další sezóna je opět tady!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Mrkvová polévka s koriandrem ( dle Jamieho Oliviera)
- Rigatoni s klouzky
- Těstoviny se smetanovou omáčkou a tymiánem
- Kapustový slaný koláč
- Fazolky po marocku
- Fenyklový salát s pomeranči
- Jarní zeleninový salát s meduňkou
- Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
- Zapečený pastinák s cuketou
- Rajčata s mozarellou a bazalkou
- Zapečená dýně s jablky
- Fazolky po provensálsku
- Šalvějové krutony
- Hustá polévka z pastináku
- Hlávkový salát s ovocem
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Jednoduchý recept na pečený Buttercup s glazurou (Ocet Balsamico a Agávový nektar)
- Fazolky s česnekem
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Toskánský salát z brambor s rozmarýnem