Blíží se konec sezony!
Sortiment
Druhy zeleniny, které pěstujeme na naší ekofarmě v průběhu roku. Po rozkliknutí jednotlivých druhů zeleniny se dozvíte, jakým způsobem můžete tu a tu zeleninu zpracovávat, jak dlouho ji můžete skladovat, v čem je zajímavá a proč a v čem, kromě její chuti, je pro nás dobrá. V levé, modré části se Vám zobrazí recepty, ve kterých můžete tuto konkrétní zeleninu použít.
Filtrovat:
Vybrané recepty
- Čočka s libečkem
- Kapustový slaný koláč
- Salát z červené řepy a zelí s křenem
- Fazolky po marocku
- Zapékané brambory s rozmarýnem
- Brambory na tymiánu
- Šalvějové máslo
- Rajčatový salát s česnekem a bazalkou
- Rigatoni s klouzky
- Polévka z červené řepy - Boršč
- Dýňová polévka s medem a šalvějí
- Fenyklový salát s pomeranči
- Česneková pomazánka s tymiánem a brusinkami
- Kapusta s oříšky
- Polévka z černé kapusty
- Tvarohová pomazánka s medvědím česnekem
- Kadeřávek se zakysanou smetanou
- Dušený mangold s česnekem
- Fenykl zapečený se smetanou
- Mrkvová polévka s koriandrem ( dle Jamieho Oliviera)